Spiżarnia ekologiczna Zielone Serce

Spiżarnia ekologiczna Zielone Serce

Ekologiczną spiżarnie Zielone Serce, wybudowałem przed zimą dla naszych zdrowych warzyw i owoców. Chciałem mieć dobre miejsce do naturalnego ekologicznego przechowania,  płodów rolnych i przetworów, które zrobiła moja żona.

Jak widać na zdjęciach, dużo dużo odmian dyń i słoików z pysznościami. Niektóre BIO przetwory przeznaczyliśmy dla naszych, klientów jako prezent dodawany do zakupów powyżej 50 zł.  Spiżarnia sprawdziła się w przechowywaniu przetworów, 5oC doskonale pasuje: kapuście, cebuli,  i jabłkom, które skończyły się w styczniu. Niestety okazało się, że dynie mają inne wymaganie termiczne,  przeprowadziły się do miejsca w którym temperatura waha się w granicach 10-15 oC. Można je dalej kupić w naszym sklepie, mamy trzy odmiany: dynia makaronowa eko, ekologiczna dynia piżmowa i zdrowa dynia bambino.

 

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” isfullwidth=””][vc_column width=”1/1″ css_animation=””][vc_column_text title_align=”separator_align_left” size=”font-size-lg”]Przed zimą wybudowaliśmy spiżarnie, w której przezimują nasze dynie i inne przetwory.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=”” isfullwidth=””][vc_column width=”1/1″ css_animation=””][vc_gallery type=”image_grid” interval=”3″ images=”7185,7186,7187,7188,7189,7190,7191,7192″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self”][/vc_column][/vc_row]

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *